4 тенденции при бижутата за есента

Ето на какво да заложите

2024-09-30 16:30:00
4 тенденции при бижутата за есента
Снимка: iStock/Roman Chekhovskoy

Нов сезон, нови тенденции. Есента дойде и е време за промени във външния вид и в гардероба. Знаем, че бижутата са много важна част от визията на всяка дама и придават едно специално излъчване. Кои ще са най-модерните бижута през тази есен? Вижте тенденциите, според американското издание на "Cosmopolitan".

 


Обеци като бутони

 

Много интересно бижу, което се завръща през тази есен. Ще бъдете изключително стилни и в целия си блясък, ако редовно носите обеци тип бутони. Става дума за средни на размер обеци - нито прекалено миниатюрни, нито дълги или широки. Обеци, които приличат на бутони или копчета - масивни са, но не прекалено големи. Обикновено те са кръгли, квадратни, ромбовидни или овални. Хейли Бийбър е голям фен на този тип обеци. 

 

Снимка: iStock/Oleksandra Polishchuk

 

Дълги медальони 

 

Сега не е времето за носене на чокъри, къси колиета и гераданчета. Хит са дългите медальони с висулка. Определено трябва да се сдобиете с няколко такива през тази есен. Колкото по-дълга е верижката, толкова по-добре. Нека тя да стига до под гърдите - до коремчето или дори до пъпа. И да завършва с ефектна висулка - сърчице, розетка, звезда, топче, овално украшение и т.н. Може верижката да е метална или от плат.

 

Снимка: iStock/Elena Boltunova

 

Перли

 

Класика в жанра. Сякаш няма сезон или година, в които перлите да не са на мода. През тази есен те също са голям хит и няма да сбъркате, ако залагате на тях. Може да носите перлени обеци, гердани и колиета с перли, пръстени с перли, гривни с перли. Перфектно допълнение са към всеки тоалет и е излишно да се казва, че са много подходящи за официални събития. С перлите сте изискани и елегантни.

 

Снимка: iStock/Maryviolet

 

Смели цветове

 

Тук става въпрос не толкова за вида бижу, а за това в какви багри е то. Независимо какви пръстени, гердани, колиета, гривни, обеци и брошки харесвате - нека те да са шарени, определени цветове да изпъкват, да не са монохромни и в приглушени нюанси. Може да се снабдите с пръстен в ярко оранжево, по колието да има скъпоценни камъни в малинено червено, тъмнолилаво, бебешко розово, морско синьо, електриково зелено и т.н. Обеците, съчетаващи синьо и жълто, както и тези в зелено, също са голям хит и веднага изпъкват. Колкото повече цветове и колкото по-забележими и весели са бижутата, толкова по-добре!

 

Снимка: iStock/Fruit_Cocktail

 

Снимка: iStock/ARTKucherenko

 

Снимка: iStock/Tatiana Antonenko

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия